Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com?

Artikel ini menerangkan cara membatalkan akaun Ourtime.com anda. Ini juga menerangkan cara mematikan fitur pembaharuan automatik untuk penagihan pada akaun Ourtime anda, agar anda tidak berlebihan. Sebab-sebab perlu mematikan pembaharuan automatik ketika membatalkan juga diberikan. Arahan terperinci diberikan.

Ourtime.com adalah perkhidmatan temu janji untuk kumpulan umur 50+. Sekiranya anda telah menjalin hubungan yang berkomitmen, atau tidak berpuas hati dengan hasil anda di Ourime.com, maka anda ingin memastikan bahawa anda bukan sahaja membatalkan akaun anda tetapi juga mematikan ciri pembaharuan automatik.

Waktu Kami menggunakan pembaharuan automatik untuk akaunnya untuk memastikan bahawa anda tidak secara tidak sengaja memutuskan komunikasi dengan kenalan baru yang menjanjikan hanya kerana anda lupa membayar bil bulanan anda. Ini juga melindungi anda dari kenaikan harga masa depan dan dari bayaran tertentu. Walau bagaimanapun, Outime.com menjadikan akaun anda aktif secara teknikal walaupun selepas anda membatalkannya, sehingga langganan anda yang sekarang berjalan sehingga akhir kontraknya. Ini membolehkan anda mengubah fikiran tanpa kehilangan semua maklumat dan kenalan anda. Ia dikeluarkan dari laman web, tetapi secara teknikalnya tidak akan dikeluarkan sehingga tamat kontrak anda. Anda tidak mahu menghadapi risiko pembaharuan automatik secara tidak sengaja mengenakan kad anda semula dalam tempoh ini, jadi sebaiknya pastikan anda mematikan ciri pembaharuan automatik semasa anda membatalkan akaun anda.

Cara Mematikan Pembaharuan Auto

  1. Pergi ke halaman utama Ourtime.
  2. Klik pautan "Log masuk ahli" berhampiran bahagian tengah halaman dan log masuk ke akaun anda.
  3. Klik pada tab Tetapan di sudut kanan atas.
  4. Pilih Akaun Saya dari menu lungsur turun.
  5. Klik pada tab Status Akaun.
  6. Klik pada pautan Lihat Status Akaun yang muncul.
  7. Klik pada pautan Lebih Banyak Perubahan Status Akaun.
  8. Klik pada pilihan Remove Automatic Renewal dari senarai pilihan.

Cara Membatalkan Akaun Waktu Kami

  1. Pergi ke halaman utama Ourtime.
  2. Lakukan langkah 2 hingga 7 dari prosedur yang diberikan di atas.
  3. Klik pada pilihan Remove My Profile dari senarai pilihan.
  4. Jawab soalan di medan teks yang disediakan, termasuk soalan mengenai alasan anda membatalkan akaun anda.
  5. Sahkan pembatalan akaun anda.

Sekiranya anda mempunyai masalah dengan prosedur yang diberikan di atas, atau jika anda merasa dikenakan bayaran kerana kesalahan pembaharuan automatik, anda perlu menghubungi sokongan pelanggan Ourtime. Anda boleh mendapatkan nombornya di sini .

Help from Real People

We partner with a US-based company with live tech support experts available 24/7. Take advantage of a $1 one-week trial membership and chat with an expert now.
Chat With A Help Expert
Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com?

Why Did GetHuman Write "Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com?"?

Setelah beribu-ribu Ourtime.com pelanggan datang ke GetHuman untuk mencari jawapan untuk masalah ini (dan banyak yang lain), kami memutuskan sudah waktunya untuk menerbitkan arahan. Oleh itu, kami mengumpulkan Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com? untuk berusaha membantu. Memerlukan masa untuk melalui langkah-langkah ini menurut pengguna lain, termasuk masa yang dihabiskan untuk bekerja pada setiap langkah dan menghubungi Ourtime.com jika perlu. Semoga berjaya dan beritahu kami jika anda berjaya menyelesaikan masalah anda dengan panduan dari halaman ini.

Why does GetHuman Write How-to Guides for Ourtime.com Problems?

GetHuman telah berusaha selama lebih dari 10 tahun untuk mendapatkan maklumat mengenai organisasi besar seperti Ourtime.com untuk membantu pelanggan menyelesaikan masalah perkhidmatan pelanggan dengan lebih cepat. Kami bermula dengan maklumat hubungan dan cara terpantas untuk menjangkau manusia di syarikat besar. Terutama yang mempunyai sistem menu IVR atau telefon yang perlahan atau rumit. Atau syarikat yang mempunyai forum bantuan layan diri dan bukannya jabatan perkhidmatan pelanggan. Dari situ, kami menyedari bahawa pengguna masih memerlukan bantuan yang lebih terperinci untuk menyelesaikan masalah yang paling biasa, jadi kami memperluas rangkaian panduan ini, yang berkembang setiap hari. Dan sekiranya anda melihat sebarang masalah dengan panduan Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com? kami, sila beritahu kami dengan menghantar maklum balas kepada kami. Kami ingin membantu seboleh mungkin. Sekiranya anda menghargai panduan ini, sila kongsikan kepada orang kegemaran anda. Maklumat dan alat percuma kami dikuasakan oleh anda, pelanggan. Semakin banyak orang yang menggunakannya, semakin baik.

Ourtime.com

Speak to An Expert Now

We partner with a US-based expert help site to provide you with tech support 24/7. Enjoy a $1 one-week trial membership and chat with a live expert now.
Get Live Expert Help
Asked 3 tahun yang lepas
Updated 2 tahun yang lepas
Viewed 946,583 times
Ourtime.com
batalkan akaun Ourtime
batalkan pembaharuan automatik Ourtime
batalkan perkhidmatan Ourtime

What customers are saying about this and similar problems

My credit card has been charged for renewal but yet I can access my account
I signed up to our time for one month. I then cancelled my account*prescription.*Our ti...
Someone is using my account and asking people to email them. I am tired of sending the...
I don't know where you got your figures, but I've been on the phone for * hour and ** m...
How can I talk to a real “person”?
Was this page helpful? If so, please share!
Sharing is what powers GetHuman's free customer service contact information and tools. You can help!