Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com?

Setelah anda memutuskan untuk membatalkan keahlian anda ke laman web ini, terdapat beberapa langkah untuk membatalkan keahlian berbayar anda ke Ourtime.com Terus membaca untuk mendapatkan beberapa petua berguna.

Ourtime.com adalah laman web temu janji untuk orang yang berumur lebih dari 50 tahun. Laman web temu janji adalah cara paling biasa orang bertemu hari ini. Untuk mengelakkan gangguan dalam komunikasi antara anggota mereka, Ourtime.com mendorong pengguna untuk membayar langganan untuk mengakses perkhidmatan dan keahlian laman web ke laman web ini. Keahlian yang dibayar melalui kad kredit diperbaharui secara automatik sehingga ahli membatalkan keahlian mereka.

Keahlian yang diperbaharui secara automatik mempunyai beberapa kelebihan. Ahli terhindar dari kenaikan harga perkhidmatan Ourtime.com di masa hadapan dan juga dari bayaran perkhidmatan untuk pembelian novel.

Walau bagaimanapun, di sebalik semua perkhidmatan glamor yang ditawarkan oleh laman web temu janji, anda mungkin memutuskan anda tidak lagi memerlukan perkhidmatan mereka. Sekiranya anda berkahwin dengan seseorang dari laman web ini, anda mungkin tidak lagi memerlukan keahlian laman web tersebut. Beberapa senario lain juga berlaku.

Setelah anda memutuskan untuk membatalkan keahlian anda ke laman web ini, terdapat beberapa langkah untuk membatalkan keahlian berbayar anda ke Ourtime.com. Anda harus mengikutinya dengan tekun untuk mengelakkan caj yang tidak diingini pada kad kredit anda.

Cara Menghapus Akaun Percuma atau Berbayar Anda di Ourtime.com

  1. Buka penyemak imbas komputer anda dan log masuk ke akaun anda di Ourtime.com
  2. Di sudut kanan atas skrin anda di laman utama Ourtime.com anda akan melihat tab 'Tetapan'. Pilihlah.
  3. Sebaik sahaja anda mengklik 'Tetapan' menu drop down akan muncul. Dari pilihan yang disediakan cari 'Akaun Saya' dan klik.
  4. Halaman akan muncul selepas anda langkah di atas. Cari tab berlabel 'Status Akaun'. Pilihan akan muncul berlabel 'Lihat Status Akaun.' Pilih pautan yang disediakan dengan pilihan.
  5. Pautan akan membawa anda ke halaman yang berbeza dengan pautan lain yang berlabel 'Perubahan Status Akaun Lebih Banyak.' Pilih pautan.
  6. Setelah anda mengikuti dua pautan itu akan muncul senarai pilihan kecil. Dalam senarai akan ada pilihan 'Buang profil saya.' Klik pada pilihan.
  7. Anda akan diminta untuk menjawab beberapa soalan di halaman termasuk alasan untuk membatalkan akaun anda. Setelah menjawab soalan yang diperlukan, sahkan pembatalan akaun anda. Akaun anda di Ourtime.com akan berjaya dihapus.

Seperti yang dinyatakan sebelumnya, terdapat caj berulang yang terhubung ke akaun anda. Hanya menutupnya tidak memastikan bahawa caj ini tidak akan muncul lagi pada bil kad kredit anda. Anda harus mengambil langkah yang diperlukan untuk membatalkan caj keahlian anda.

Cara Mematikan Pembaharuan Automatik / Pengebilan Berulang

  1. Buka penyemak imbas web anda dan log masuk ke akaun anda di Ourtime.com
  2. Di laman utama Ourtime.com anda akan melihat tab 'Tetapan' yang terletak di sudut kanan atas skrin anda. Gerakkan kursor anda dan pilih.
  3. Sebaik sahaja anda mengklik 'Tetapan' menu drop down akan muncul. Dari pilihan yang disediakan cari 'Akaun Saya' dan pilih.
  4. Halaman akan muncul selepas anda langkah di atas. Cari tab berlabel 'Status Akaun'. Pilihan akan muncul berlabel 'Lihat Status Akaun.' Pilih pautan yang disediakan dengan pilihan.
  5. Pautan akan membawa anda ke halaman yang berbeza dengan pautan lain yang berlabel 'Perubahan Status Akaun Lebih Banyak.' Pilih pautan
  6. Setelah anda mengikuti dua pautan itu akan muncul senarai pilihan kecil. Dalam senarai itu akan ada pilihan 'Buang Pembaharuan Automatik.' Klik pada pilihan.

Membatalkan akaun Ourtime.com akan menghapusnya dari pangkalan data mereka, tetapi tidak menghapusnya. Ini khas untuk aplikasi temu janji, sekiranya anda perlu mengaktifkan semula akaun anda di masa hadapan. Anda boleh berehat. Maklumat peribadi anda disimpan dengan selamat dan tidak tersedia untuk umum sehingga anda mengaktifkan semula akaun Ourtime.com anda.

Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat di GetHuman .

Help from Real People

We partner with a US-based company with live tech support experts available 24/7. Take advantage of a $1 one-week trial membership and chat with an expert now.
Chat With A Help Expert
Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com?

Why Did GetHuman Write "Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com?"?

Setelah beribu-ribu Ourtime.com pelanggan datang ke GetHuman untuk mencari jawapan untuk masalah ini (dan banyak yang lain), kami memutuskan sudah waktunya untuk menerbitkan arahan. Oleh itu, kami mengumpulkan Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com? untuk berusaha membantu. Memerlukan masa untuk melalui langkah-langkah ini menurut pengguna lain, termasuk masa yang dihabiskan untuk bekerja pada setiap langkah dan menghubungi Ourtime.com jika perlu. Semoga berjaya dan beritahu kami jika anda berjaya menyelesaikan masalah anda dengan panduan dari halaman ini.

Why does GetHuman Write How-to Guides for Ourtime.com Problems?

GetHuman telah berusaha selama lebih dari 10 tahun untuk mendapatkan maklumat mengenai organisasi besar seperti Ourtime.com untuk membantu pelanggan menyelesaikan masalah perkhidmatan pelanggan dengan lebih cepat. Kami bermula dengan maklumat hubungan dan cara terpantas untuk menjangkau manusia di syarikat besar. Terutama yang mempunyai sistem menu IVR atau telefon yang perlahan atau rumit. Atau syarikat yang mempunyai forum bantuan layan diri dan bukannya jabatan perkhidmatan pelanggan. Dari situ, kami menyedari bahawa pengguna masih memerlukan bantuan yang lebih terperinci untuk menyelesaikan masalah yang paling biasa, jadi kami memperluas rangkaian panduan ini, yang berkembang setiap hari. Dan sekiranya anda melihat sebarang masalah dengan panduan Bagaimana saya membatalkan perkhidmatan saya dan mematikan pembaharuan automatik di Ourtime.com? kami, sila beritahu kami dengan menghantar maklum balas kepada kami. Kami ingin membantu seboleh mungkin. Sekiranya anda menghargai panduan ini, sila kongsikan kepada orang kegemaran anda. Maklumat dan alat percuma kami dikuasakan oleh anda, pelanggan. Semakin banyak orang yang menggunakannya, semakin baik.

Ourtime.com

Speak to An Expert Now

We partner with a US-based expert help site to provide you with tech support 24/7. Enjoy a $1 one-week trial membership and chat with a live expert now.
Get Live Expert Help
Asked 3 tahun yang lepas
Updated 3 tahun yang lepas
Viewed 1,146,683 times
Ourtime.com
Batalkan Perkhidmatan saya
Batalkan Akaun
Matikan Pembaharuan Auto
Akses Akaun
Ourtime.com Akaun
Batalkan Perkhidmatan Saya

Siapkan Rumah Baru Anda dengan Mudah

Hubungi sekarang dan bercakap dengan orang sebenar dalam beberapa saat yang dapat memberitahu anda tawaran terbaik dari setiap syarikat telekomunikasi jika kawasan rumah baru anda. Kami menemui tawaran terbaik untuk anda dan kemudian kami menguruskan penjadualan supaya semua juruteknik anda muncul pada hari yang sama. Mudah dan percuma!

Bercakap dengan Kami Sekarang: 888-959-6783Pramutamu kami tidak berkaitan dan dengan itu dapat membandingkan tawaran (dan jadual) di banyak syarikat
Was this page helpful? If so, please share!
Sharing is what powers GetHuman's free customer service contact information and tools. You can help!